Artvin'in Hopa ilçesinde, deniz üzerinde bir insansız deniz aracı görüldüğü ihbarı, güvenlik ekiplerini harekete geçirdi. İhbarın ardından bölgeye intikal eden ekipler, durumu incelemek üzere çalışmalar başlattı.
Artvin Valisi Dr. Turan Ergün, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Hopa açıklarında tespit edilen cismin insansız deniz aracı olarak değerlendirildiğini belirtti. Vali Ergün, bu durumun endişe verici bir boyutu olmadığını ifade ederek, "Endişe edilecek herhangi bir durum yok" şeklinde konuştu.
Ayrıca, olayın ardından geçici olarak kapatılan kara yolunun kontrol altında yeniden trafiğe açıldığını aktaran Ergün, bölgede herhangi bir tahliye işleminin gerçekleştirilmediğini de vurguladı. Olayın yaşandığı bölgede güvenlik önlemleri artırılmış durumda.
Yetkililer, deniz aracıyla ilgili olarak daha fazla bilgi edinmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Hopa açıklarındaki bu durum, bölge sakinleri arasında merak uyandırdı.


Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!